Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@14:39:13 GMT

تبلیغات دارو‌های افزایش میل جنسی چقدر واقعی است؟

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۰۴۸۲۰

تبلیغات دارو‌های افزایش میل جنسی چقدر واقعی است؟

  دبیر انجمن علمی داروسازان ایران کاهش میل و قدرت جنسی را از عوارض مصرف حدود ۱۰۰ دارو عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، حمید خوئی در رابطه با عوامل تاثیرگذار در بروز اختلالات جنسی گفت: اختلالات جنسی از عوارض بیش از ۵۰ بیماری است، بسیاری از بیماری‌های زمینه‌ای همچون مشکلات قلبی و عروقی، پرفشاری، دیابت، افسردگی، اختلالات هورمونی همچون اختلال در غده تیروئید می‌تواند، سبب اختلالات جنسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر انجمن علمی داروسازان ایران همچنین با اشاره به عوارض دارو‌هایی که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند، گفت: شاید بتوان گفت عواص مصرف حدود ۱۰۰ دارو کاهش میل و قدرت جنسی است.

او همچنین درباره دارو‌هایی که برای افزایش میل جنسی تبلیغ می‌شود، گفت: دارو‌ها و موادی که در شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای در این زمینه تبلیغ می‌شود، کاملاً کذب است، چرا که نه تنها اثرات درمانی آن‌ها تأیید نشده، بلکه قدرت جنسی را می‌تواند کاملاً به صورت برگشت‌ناپذیر از بین ببرد.

خوئی گفت: سردمزاجی به ویژه در زنان در کشور زیاد است، شاید هیچگاه این افراد حاضر به مراجعه به پزشک نباشند، در حالی که مشکل اختلالات جنسی نه تنها مرتبط با سلامت است، بلکه یک مشکل اجتماعی نیز به شمار می‌رود و به طور کلی یک اختلال فراگیر در دنیا است.

دبیر انجمن علمی داروسازان ایران تاکید کرد: زندگی در جوامع صنعتی ماشینی، استرس بالا در شهر‌های بزرگ، آلودگی هوا و افزایش مصرف دارو می‌تواند شیوع اختلالات جنسی را در جامعه افزایش دهد؛ همچنین شیوع مصرف سیگار در خانم‌های جوان از عوامل مهم در تاثیرگذاری در قدرت باروری زنان و میل جنسی است و این ظرفیت را کاهش می‌دهد.

او ادامه داد: از طرفی سوء مصرف مواد و آلودگی هوا می‌تواند در ظرفیت باروری و میل و قدرت جنسی زنان و مردان تاثیر نامطلوب بگذارد، عملا سلامت جنسی رکن اساسی سلامت در انسان‌ها است، وقتی ظرفیت جنسی و باروری کاهش پیدا می‌کند، می‌تواند زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد.

خویی در پاسخ به این سوال که آیا در رابطه با ضرورت تولید داروی بیماران SMA نامه‌ای از سوی انجمن‌ها ارائه شده است؟ گفت: این سوال را باید از سازمان غذا و دارو پرسید که آیا درخواستی بوده یا خیر، اما معمولا اگر تیراژ تولید از یک حداقلی کمتر باشد، هزینه‌های تولید را به شدت بالا می‌برد و ممکن است؛ داروی تولید داخلی از مشابه خارجی گران‌تر تمام شود.

او تاکید کرد: به طور کلی به نظر نمی‌رسد؛ دارویی در سطح جهان باشد و ما ظرفیت تولید آن را در داخل نداشته باشیم، البته بحث مقرون به صرفه‌بودن هزینه‌ها، حمایت‌های دولت و فراهم شدن زمینه‌های لازم مطرح است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: تبلیغات ماهواره ای تبلیغ دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۰۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فایده جالب داروی کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که از داروی کاهش وزن GLP-۱ Zepbound استفاده کرده بودند علائم کمتری از آپنه خواب داشتند.

مهر در گزارشی به نقل از هلث لاین نوشت: افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901711

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!