Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@18:36:11 GMT

بهبود عملکرد جنسي با چند خوراکي

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۸۲۲۲۴

بهبود عملکرد جنسي با چند خوراکي

خبرگزاري آريا -

مواد خوراکي و نوشيدني ها و ادويه هاي مختلف مي توانند ميل جنسي شما را افزايش دهند
مواد خوراکي و نوشيدني ها و ادويه هاي مختلف مي توانند شور و هيچان بيشتري به رابطه جنسي داده و ميل جنسي شما را افزايش دهند.
خوراکي هاي مفيد براي رابطه جنسي
مواد غذايي مختلفي وجود دارند که ميل جنسي را تحريک کرده و موجب ايجاد هيجان در بدن مي شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع مختلفي از غذاها، نوشيدني ها و ادويه ها مي توانند در اين موضوع نقش مهمي داشته باشند. برخي از مواد غذايي موثر قبل از رابطه جنسي را در اين مطلب معرفي مي کنيم.
معمولا اولين رابطه جنسي بعد از ازدواج است و فرد بايد نکاتي را بعد از اولين رابطه جنسي(زفاف) رعايت کند از جمله اينکه يکسري از مواد غذايي را بعد و قبل از رابطه جنسي در شب عروسي مصرف نکند و بعضي مواد غذايي را حتما ميل کند. همچنين به طور کلي بهتر است هر فردي بعد و قبل از رابطه جنسي اين نکات تغذيه اي را رعايت کند.
آجيل
آجيل حاوي مقدار زيادي روي است که يکي از عوامل کليدي موثر بر ميل جنسي سالم است. همچنين آجيل حاوي امگا 3 است که مي تواند به دليل افزايش توليد دوپامين باعث پاسخ جنسي مناسبي شود پس حتما قبل از رابطه جنسي مقداري آجيل مصرف کنيد.
توت فرنگي
توت فرنگي با رنگ قرمز خيره کننده خود با ترکيبي از توت وحشي براي ايجاد قدرت و ميل جنسي ، قبل از رابطه جنسي بسيار مفيد است.
قهوه
شما مي توانيد پيش از رابطه جنسي قهوه مصرف کنيد. قهوه کمک مي کند تا شما احساس هشياري داشته، جريان خون شما بهبود يافته و استقامت شما را در طي رابطه جنسي، افزايش مي دهد.
چغندر
چغندر حاوي تريپتوفان Tryptophan ( اسيد آمينه اي که به توليد و تنظيم طبيعي هورمون ها کمک مي کند) و بتايين Betaine ( بهبود دهنده متابوليسم) است که به احساسات مثبت مخصوصا در هنگام رابطه جنسي کمک مي کند. همچنين چغندر حاوي ماده اي است که به افزايش هورمون هاي جنسي در بدن کمک مي کند.
غذاهاي دريايي
غذاهاي دريايي و انواع ماهي گزينه خوبي براي تحريک ميل جنسي هستند زيرا سرشار از امگا 3 بوده و به همراه ادويه ها، هيجان و ميل جنسي را افزايش مي دهد.
آووکادو
جادوي آووکادو براي تمام نواحي بدن بر کسي پوشيده نيست . مصرف آووکادو براي مردان توصيه مي شود زيرا تاثير مستقيم و مثبتي بر بيضه ها و توليد اسپرم داشته ونه تنها باعث قدرت جسمي شده بلکه باعث افزايش توانايي افراد در تحريک و اشتياق جنسي مي شود. آووکادو در تقويت سيستم ايمني بدن و ميل جنسي سودمند است.
شکلات تلخ
شکلات هميشه مورد علاقه اکثر افراد بوده و در توليد انرژي و هيجان بالا شناخته شده است. در شکلات تلخ دو ماده فنتيلامين Phenethylamine (محرک سيستم عصبي ) و تريپتوفان وجود دارد که اين دو عنصر به ما کمک مي کنند تا ميل بيشتري به روابط جنسي همراه با عشق و احساسات داشته باشيم و سروتونين بيشتري در مغزمان ايجاد شود.
آب انار
نوشيدن آب انار، سطح کورتيزول يا هورمون استرس را کاهش مي دهد، در نتيجه افزايش تستوسترون در مردان و زنان صورت مي گيرد. علاوه بر اين، در تاريخ باستان آمده است که الهه يوناني يونان اولين درخت انار را کاشته و عقيده داشتند که مصرف دانه انار تاثير زيادي بر باروري و فراواني ميل جنسي دارد.
مواد غذايي مفيد بعد از رابطه جنسي
رابطه جنسي قطعا مي تواند اشتها را بهبود بخشد. معمولا پس از فعاليت هاي بدني در هنگام رابطه جنسي، احساس گرسنگي زيادي به سراغ شما آمده و تقريبا بلافاصله نياز به رفع گرسنگي داريد. در اينجا، ما درباره مصرف بعضي از بهترين غذاهاي مقوي و مفيد پس از رابطه جنسي صحبت مي کنيم.
هنگامي که رابطه جنسي برقرار مي کنيد، علاوه بر فعاليت و کاهش انرژي، ممکن است نيروي شما تحليل رفته و پس از آن بدن شما نياز به تقويت با پروتئين هاي قوي و مصرف موادي براي بالا بردن قند خون خود دارد.
ميوه ها
مصرف ميوه پس از رابطه جنسي به دليل ويتامين هاي بالا، بدن فرد را تقويت کرده و به دليل قند موجود در ميوه ها، قند خون تنظيم شده و به سطح متعادلي مي رسد.
بستني
پس از رابطه جنسي حرارت بدن کمي بالا رفته و نياز به خنک شدن داريد و چه راهي بهتر از يک بستني خوشمزه و خنک مي تواند به شما احساس خوبي بدهد.
نودل
نودل يا رشته فرنگي يک وعده غذايي کامل است که احساس سيري به شما مي دهد. رشته فرنگي به شکل اسپاگتي، پروتئين بدن را فراهم کرده و نيروي از دست رفته را به شما باز مي گرداند.
منبع : nabzema.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۸۲۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار

به گزارش «تابناک» به نقل از دنیای اقتصاد، برخی از نکات این گزارش قابل تامل است. این گزارش می‌گوید که میزان مصرف کالری نیمی از جمعیت ایرانی‌ها در سال۱۴۰۱ کمتر از حد استاندارد (یعنی ۲۱۰۰کالری در روز) است. از سوی دیگر، همه دهک‌ها از میزان کالری خود نسبت به سال۱۴۰۰ کم کرده‌اند. این کاهش کالری در دهک‌های متوسط شدیدتر بوده است.

از نگاه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، دو عامل در این روند، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند؛ نخست اینکه خانوار‌ها به‌دلیل تورم بالای مواد غذایی و افزایش سایر هزینه‌ها نظیر مسکن، سعی کرده‌اند که مصرف غذایی خود را کاهش دهند. نکته دیگر اینکه خانوار‌ها به‌دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، سعی کرده‌ا‌ند که از میزان کالای خوراکی خود بکاهند تا بتوانند کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. این گزارش برآورد کرده است که در سال۱۴۰۲، خط فقر خانوار سه‌نفره در تهران ۱۵.۳ میلیون تومان و برای کل کشور ۸.۲ میلیون تومان بوده است.
 
بررسی داده‌های مربوط به مصرف کالری ایرانیان در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افراد کشور کمتر از کالری استاندارد، یعنی کمتر از ۲۱۰۰ کالری در روز استفاده می‌کنند. در سال‌های گذشته تورم مزمن موجب شده قیمت مواد خوراکی افزایش پیدا کند و قدرت اقتصادی مردم کاهش یابد.
 
با‌ این‌حال دهک‌های مختلف درآمدی واکنش یکسانی در مواجهه با تورم مواد خوراکی نداشته و دهک‌های میانی بیشترین واکنش را به این تورم نشان داده‌اند. با توجه به کاهش حدود ۰.۴ واحد درصدی نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش میانگین کالری مصرفی می‌تواند به دو دلیل رخ داده باشد. اول آنکه خانوار‌ها به دلیل تورم بالا مصرف موادغذایی را کاهش داده‌اند. دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد کشور، ترجیح داده‌اند کالا‌های خوراکی کمتری مصرف کرده و به جای آن کالا‌های بادوام بیشتری خریداری کنند. در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود که بستر‌های مناسبی برای رشد اقتصادی پایدار و فراگیر ایجاد شود تا وضعیت فقر نیز به دنبال آن بهبود یابد. مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش «وضعیت فقر در ۱۴۰۱» ابعاد مختلف این مساله را بررسی کرده است.
 
با توجه به شرایط تورمی حاکم بر اقتصاد ایران که در سال ۱۴۰۱ نیز ادامه پیدا کرده، خط فقر سرانه در کشور به ۲ میلیون و ۵۶۱ هزار تومان رسیده است. با احتساب بعد خانوار، خط فقر برای خانوار ۳ نفره در سال ۱۴۰۱ در حدود ۵ میلیون و ۶۳۴ هزار تومان است. این عدد برای مناطق شهری استان تهران ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان محاسبه شده است. همچنین خط فقر شدید در سال ۱۴۰۱ در حدود ۸۷۵ هزار تومان برای هر نفر برآورد شده که این عدد معادل حداقل نیاز‌های غذایی فرد است. برآورد می‌شود که خطر فقر خانوار سه نفره برای کل کشور در سال ۱۴۰۲ به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و در تهران به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان برسد.
 
بر اساس خط فقر محاسبه‌شده، نرخ فقر در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور بوده که نسبت به سال ۱۴۰۰ تغییر چندانی نکرده است. در نتیجه جمعیت فقرا در ایران در سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود. علاوه بر این، شکاف فقر نیز نسبت به سال گذشته تغییر چشمگیری نداشته است. به بیان دیگر نه‌ تنها نرخ فقر در کشور ثابت باقی مانده، بلکه میانگین فاصله از خط فقر نیز در سال گذشته تغییر نداشته است.
 
مقایسه داده‌ای حداقل دستمزد و خط فقر استانی نشان می‌دهد که حداقل دستمزد در استان‌های تهران، البرز و قم، نمی‌تواند هزینه‌های سبد مصرفی فقر برای یک خانواده ۳ نفره را تامین کند. به عبارت دیگر در این استان‌ها برخی از افراد حتی در صورت داشتن شغل رسمی باز هم فقیر محسوب می‌شوند که از آن با عنوان پدیده شاغلان فقیر یاد می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود در سیاستگذاری عمومی، از جمله در تعیین حداقل دستمزد، تفاوت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شود.

واکنش شدید دهک‌های میانی

یکی از معیار‌های مهمی که بر اساس آن وضعیت فقر در یک جامعه سنجیده می‌شود، میزان کالری مصرفی افراد در کشور است. حداقل استاندارد برای هر فرد مصرف ۲۱۰۰ کالری در روز است. بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد که در یک دهه اخیر میانگین کالری مصرفی سرانه ایرانیان کاهش یافته و در سال ۱۴۰۱ به میزانی پایین‌تر از حداقل کالری مورد نیاز برای یک نفر رسیده است.
 
در واقع در ادامه روند نزولی مصرف کالری در سال ۱۴۰۱ میانگین مصرف کالری در کشور نیز به زیر حد مصرف کالری استاندارد سقوط کرده است. در این سال بیش از نیمی از افراد جامعه در کشور، کمتر از کالری استاندارد مصرف می‌کنند. این مساله یعنی کاهش میانگین کالری مصرفی ایرانیان با توجه به شرایط اقتصادی در سال‌های گذشته چندان دور از انتظار نیست.
 
در یک دهه اخیر تورم‌های بالا موجب شده قدرت اقتصادی ایرانیان کاهش یابد و این مساله روی سبد مصرفی آنان تاثیر زیادی گذاشته است. با‌این‌حال می‌توان گفت واکنش دهک‌های مختلف درآمدی نسبت به تورم مواد خوراکی متفاوت بوده است. این گزارش بیان می‌کند بیشترین واکنش به افزایش قیمت خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها متعلق به دهک‌های میانی درآمدی است. دهک‌های بالای درآمدی عمدتا دارای کالای بادوام و دارایی‌های مالی هستند.
 
به همین دلیل این افراد توان بیشتری برای پوشش ریسک ناشی از تورم را دارند. این درحالی است که دهک‌های پایین درآمدی به دلیل کم‌کشش بودن کالا‌های خوراکی برای این گروه و همچنین بیشتر بودن یارانه نقدی میزان اندکی از مصرف خود را نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داده‌اند. اما دهک میانی درآمدی از هر دو مولفه محروم بوده است؛ این به معنای آن است که عموما این افراد دارای کالا‌های بادوام و دارایی مالی نیستند و یارانه نقدی هم سهم قابل‌توجهی از سبد هزینه‌های آنان را پوشش نمی‌دهد، به همین دلیل واکنش شدیدتری نسبت به سایر دهک‌ها در مقابل افزایش تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها نشان می‌دهند.

چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد

این گزارش بیان می‌کند در سال ۱۴۰۱ مصرف برخی از اقلام خوراکی برای خانوار‌ها در همه دهک‌های درآمدی نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش داشته است. اما نحوه کاهش مصرف در دهک‌های مختلف از الگوی یکسانی پیروی نکرده است. با توجه به تورم‌های شدید خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها افراد مصرف خود را از کالای خوراکی و آشامیدنی کاهش داده و مصرف سایر کالا‌ها را جایگزین کرده‌اند.
 
این مساله برای دهک‌های میانی که به طور نسبی یارانه کمتری را دریافت کرده‌اند به‌وضوح روشن است؛ زیرا در تمامی اقلام، دهک‌های میانی مصرف خود را از این گروه کالا‌ها کم کرده‌اند. کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها درحالی اتفاق افتاده که نرخ فقر تقریبا ثابت مانده است. از کاهش مصرف کالای اساسی می‌توان استنباط کرد که با افزایش قیمت مواد خوراکی، خانوار‌ها مصرف خود از این گروه از کالا‌ها را به دو منظور کاهش داده‌اند.
 
اول اینکه به دلیل افزایش قیمت نسبی کالا‌های اساسی نسبت به سایر کالا‌ها و خدمات، خانوار‌ها مصرف خود از این کالا‌ها را کاهش داده‌اند؛ و دوم آنکه به دلیل چشم‌انداز نامطلوب اقتصاد، خانوار انتظار قیمت بیشتری در آینده دارد؛ در نتیجه با هدف هموار‌سازی، مصرف خود را از کالا‌های مصرفی بی‌دوام کاهش می‌دهد و برعکس مصرف خود را از کالا‌های باداوم افزایش می‌دهد.
 
هر چند ممکن است کاهش مصرف خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها دلایل دیگری نیز داشته باشد، از جمله اینکه فشار تورمی می‌تواند باعث شود خانوار از مصرف بخشی از خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها صرف‌نظر کند تا توان تامین سایر نیاز‌های اساسی را به دست آورد. این مساله به‌خصوص در مورد تامین مسکن بسیار محتمل است. سهم مسکن از کل هزینه خانوار مستاجر در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ در سطح ۳۴ درصد بوده که در سال ۱۴۰۱ به ۳۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر